שקד מולבן טחון המוכר בשמו כקמח שקדים. השקדים מולבנים, ללא קליפה, טחונים לאבקה דקה ומשמשים כמרכיב חשוב ועיקרי בקונדיטוריה הצרפתית להכנה של מקרון, מרציפן, קרם אגוזים, ממתקים ועוגות בצק. כמו כן, האבקה מתאימה לשימוש כתחליף של קמח לסוגים שונים של בצקים.
קמח שקדים של כרם – יתרונות:
רכיבים: שקד מולבן.
מידע על אלרגנים: עלול להכיל גלוטן, שומשום, אגוזים ובוטנים.
סימון תזונתי ב-100 גרם מוצר:
אנרגיה (קלוריות) ........................................... 633
חלבונים (גרם) ............................................... 21.4
סך הפחמימות (גרם) מתוכן: ............................ 18.67
סוכרים (גרם) ................................................ 4.63
מתוכן סיבים תזונתיים (גרם) ............................ 9.9
סך השומנים (גרם) מתוכם: ............................. 52.52
חומצות שומן רוויות (גרם) ............................... 3.95
חומצות שומן טראנס (גרם) ............................. פחות מ-0.5
כולסטרול (מ"ג) ............................................. פחות מ-2.5
נתרן (מ"ג) .................................................... 19
כשר פרווה בהשגחת בד"צ "בית יוסף" וכשר בהשגחת שומרון הרבנות האזורית
תכולה: 250 גרם
נארז בישראל
מכינה ממרח סקורדליה עם המוצר ויוצא ממש טעים
תאריך הוספה: 20/04/2020, לפי שני כ. ILפתרון טוב למי שנמנע מגלוטן ועדיין רוצה להנות ממאפים טעימים. השקד משתלב מעולה באפיית מתוקים ומלוחים כאחד. מומלץ בחום!!
תאריך הוספה: 08/08/2019, לפי מנחם מ. IL