אבקת חלבון מי גבינה Whey to go בטעם וניל – סולגאר
ניתן להשיג בטעמים טבעיים ונפלאים – וניל, שוקולד ותות.
אבקת חלבון Whey to go של סולגאר – שימושים עיקריים:
אבקת חלבון Whey to go של סולגאר – יתרונות:
-
מכילה ריכוז גבוה של חלבון ומעט שומנים ופחמימות
-
חלבון בעל זמינות ביולוגית גבוהה מזו אשר בחלבון המופק מביצים, סויה, חלב, בשר או קזאין
-
חלבון מי גבינה איכותי במיוחד
-
תהליכי ייצור ייחודיים ומתקדמים, ובהם: סינון דק, ריכוז ובידוד, תהליכים המתרחשים בטמפרטורה נמוכה וללא כימיקלים
-
20 גרם חלבון בכל מנת הגשה
-
מכלול שלם של חומצות אמיניות חיוניות וחלבון בעל ערך ביולוגי גבוה
-
ערכים גבוהים של חומצות אמיניות מסועפות שרשרת (BCAA) בצורתן החופשית
-
מועשר בחומצה האמינית ל-גלוטמין בצורתה החופשית, רכיב בעל תפקיד מרכזי בתהליכים מטבוליים, בשמירה על השריר, בסינתזת חומצות הגרעין, בחלוקת התאים וגדילתם
-
נקי מהורמון גדילה
-
ללא ממתיקים מלאכותיים
-
דל שומן
-
98% נקי מלקטוז
-
ללא גלוטן
הנחיות: כף הגשה (מכילה 20 גרם חלבון איכותי וזמין) פעם עד פעמיים ביום.
ביום האימון מומלץ לצרוך את אחת המנות לאחר סיום המאמץ הגופני.
מומלץ לשלב עם: מולטי ויטמין
תכולה: 907 גרם
כ-36 מנות
ארץ ייצור: ארה"ב
נשים בהיריון, נשים מניקות, אנשים הנוטלים תרופות מרשם וילדים - יש להיוועץ ברופא.
מידע זה אינו רפואי ואינו התוויתי. בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.