קינואה שלושה צבעים היא שילוב של קינואה לבנה, שחורה ואדומה אורגנית, שכל אחת מהן מתאפיינת בטעם ומרקם ייחודיים. יחד, הן יוצרות טעם אגוזי עדין עם מרקם אוורירי אך מוצק. לאחר הבישול, תערובת קינואה שלושה צבעים המרהיבה הזו תוסיף צבע לשולחן שלכם, ותעניק יתרונות בריאותיים וטעם עשיר בכל תבשיל!
השילוב של שלושת סוגי הקינואה מושלם להכנת סלטים צבעוניים קרים, מרקים משביעים, או כתוספת מגוונת שמתאימה לדגים, בשר, עוף וירקות.
קינואה שלושה צבעים אורגני מבית הרדוף – יתרונות:
ערכים תזונתיים ב-100 גרם קינואה: | לפני בישול | לאחר בישול |
אנרגיה | 388 קלוריות | 116 קלוריות |
סך השומנים | 4 גרם | 0.8 גרם |
כולסטרול | 0 מ"ג | 0 מ"ג |
נתרן | 36 מ"ג | 9 מ"ג |
סך הפחמימות | 70 גרם | 20 גרם |
מתוכן: סוכרים | 1.9 גרם | 0.5 גרם |
סיבים תזונתיים | 10 גרם | 4.5 גרם |
חלבונים | 13 גרם | 5 גרם |
רכיבים: קינואה לבנה אורגנית (60%), קינואה אדומה אורגנית (25%), קינואה שחורה אורגנית (15%).
עלול להכיל עקבות של גלוטן (חיטה, שעורה, שיבולת שועל ושיפון), שומשום, בוטנים ואגוזי מלך.
הוראות בישול: יש לשטוף היטב כוס אחת של קינואה במים קרים. להוסיף 2 כוסות מים (יחס של 1:2) ולהביא לרתיחה. להוסיף 0.3-0.5 כפיות מלח, לכסות ולבשל על אש נמוכה במשך 15-20 דקות, עד שהמים נספגים לגמרי. לאחר הבישול, להסיר מהאש, לערבב ולהניח מכוסה לעוד 5-10 דקות.
תכולה: 500 גרם.
כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף.
ארץ ייצור: בוליביה.
אין עדיין חוות דעת.