שיבולת שועל - קוואקר ללא גלוטן של כרם היא פחמימה עשירה בחלבון ובעלת ערך גליקמי נמוך. עשירה בסיבים תזונתיים ובסיבי בטא גלוקן המסייעים להעלאת תחושת השובע ושמירתה לאורך זמן. שיבולת שועל תורמת לבריאות הלב, ומסייעת במניעת לחץ דם גבוה.
לעוסקים בספורט – תורמת לשריפת שומנים ומומלצת לאכילה כ- 3 שעות לפני פעילות גופנית.
מומלצת לשילוב יום יומי במאכלים שונים: דייסות, יוגורט, העשרת תבשילים, קציצות ומאפים.
קוואקר דק ללא גלוטן של כרם– יתרונות:
הוראות שימוש: על חצי כוס שיבולת שועל להוסיף כוס ורבע מים או חלב. לחמם כ-2 דקות. ניתן להמתיק לפי הטעם. מומלץ להוסיף קינמון, דבש, ופירות טריים או יבשים. מומלץ להכנת דייסה, להוספה ביוגורט, ולהעשרת תבשילים ומאפים.
רכיבים: 100% שיבולת שועל מלא, אורגנית, ללא גלוטן.
סימון תזונתי ב- 100 גרם מוצר:
אנרגיה (קלוריות) ........................................ 361
חלבונים (גרם) ........................................... 11.7
סך הפחמימות (גרם) .................................... 69.6
מתוכן סוכרים (גרם) ..................................... 1.8
סיבים תזונתיים (גרם) ................................... 9.3
סך השומנים (גרם) ...................................... 4.9
חומצות שומן טראנס (גרם) .......................... פחות מ-0.5
כולסטרול (מ"ג) ......................................... 0
נתרן (מ"ג) ............................................... 2
כשר פרווה בהשגחת בית צדק לונדון ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
משקל נקי: 450 גרם
ארץ ייצור: אנגליה
אין עדיין חוות דעת.