קולגן ידוע בתור החלבון השכיח ביותר בגופנו והוא מרכיב את רקמת החיבור האלסטית הפרוסה כרשת צפופה בעור. למעשה הקולגן מהווה כ- 25% עד 35% מכלל החלבונים בגוף האדם והוא מרכיב את הסיבים המצויים בגידים בעור, בכלי הדם, בסחוסים ובעצמות והוא חשוב לשמירה על גמישות וחוזק. כאשר הגוף מתבגר ומתחיל להזדקן הוא מייצר פחות ופחות קולגן וכתוצאה מכך העור מתחיל להתקמט, העור והעצמות נחלשים והסחוסים נפגעים. צריכת קולגן על בסיס יומי תסייע במניעתם ובשיפור משמעותי של מראה העור, שיפור טווחי התנועה של המפרקים ותסייע לתמיכה במערכת השלד והעצמות.
כמו כן, האבקה מכילה תוספת של חומצה היאלורונית השומרת על המים ברקמות, פועלת להעשרת העור בלחות ולהפחתת מראה הקמטים, והיא גם מכילה ויטמין סי המסייע בהפחתת מראה של פיגמנטציה, תוך שמירה על העור מנזקים נוספים. בנוסף לכל אלה, האבקה מכילה תוספת של ביוטין שהינו רכיב חיוני לסינתזה של חומצות שומן וחומצות אמינו ולכן חיוני לשמירה על עור ושיער בריאים, למניעת נשירת שיער ודלקות עור צלקתיות.
אבקת קולגן דגים של גרין לייף – יתרונות:
בכל מנת הגשה (5 גרם - כפית) של קולגן דגים:
קולגן דגים (Hydrolized collagen peptide) | 4940 מ"ג |
ויטמין סי | 30 מ"ג |
חומצה היאלורונית | 30 מ"ג |
ביוטין | 200 מק"ג |
אנרגיה | 12 קלוריות |
סך השומנים | 0 גרם |
נתרן | 8.66 מ"ג |
סך הפחמימות, מתוכן: סוכרים | 0 גרם |
חלבונים | 3 גרם |
רכיבים: קולגן דים, ויטמין סי, חומצה היאלרונית, תמצית טעם וניל, ביוטין.
אזהרות אלרגנים: מכיל רכיבי דגים.
הוראות שימוש: יש לערבב כפית מדידה אחת שטוחה (כ-5 גרם) של קולגן דגים בכוס שתיה (מים, מיץ קפה או משקה אהוב אחר). לצורך המסה מלאה של אבקת קולגן דגים יש להמתין 2–3 דקות ולערבב שוב.
מומלץ לצרוך 1–2 מנות ביום.
כשר למהדרין בהשגחת הבד"ץ חוג חתם סופר בני ברק.
תכולה: 300 גרם.
כ-60 מנות.
ארץ ייצור: ישראל.
נשים בהריון, נשים מניקות, אנשים הנוטלים תרופות מרשם וילדים - יש להיוועץ ברופא.
מידע זה אינו רפואי ואינו התוויתי. בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.
אין עדיין חוות דעת.