יעד המשלוח | USD ($) | HE

מבצע! פרוביוטיקה ביו-25 30 כמוסות - סופהרב

מחיר: $39.00
הנחה: 
45%
מחיר שלנו: $21.50
כמות:

פרוביוטיקה ביו-25 - סופהרב

ביו 25 פורמולה חדשנית המכילה 11 זנים שונים של חיידקים פרוביוטים פטנטים ולמעלה מ-25 מיליארד חיידקים פעילים בכל כמוסה.

פורמולת ביו - 25 ייעודית להקלה על בעיות עיכול שונות ובעיקר לסובלים ממחלות מעיים דלקתיות (קרוהן, קוליטיס) ומתסמונת המעי הרגיש (IBS).
נטילת ביו-25 כל יום ולתקופה ממושכת תקל על הפרעות בעיכול כגון: שלשול, עצירות, גזים, נפיחות וכאבי בטן, תחזק את מערכת החיסון ותפחית מצבי אלרגיה שונים.

לחיידקים פרוביוטים תפקידים רבים הכוללים ניצול יעיל של רכיבים תזונתיים מן המזון שכולל פירוק של חלבון וסינתזה של וויטמיני B ו-K, חיזוק מערכת החיסון, דטוקסיפיקציה של המעי (ניקוי רעלים) וייצור של חומצות שומן קצרות שרשרת שחיוניות לפעילות תקינה של המעי.

מערכת עיכול שמתפקדת באורח תקין וסדיר מבטיחה מערכת חיסון חזקה. אורח חיים לקוי הכולל תזונה לא איכותית, סטרס, חוסר פעילות גופנית ושימוש ממושך בתרופות גורם לפגיעה בכמות החיידקים הפרוביוטים ולכן משבש את תפקודה של מערכת העיכול.

כתוצאה מהפגיעה במערכת העיכול, נפגעת גם יכולתה של מערכת החיסון שלנו להגן עלינו מפני מזהמים. מצב זה מאפשר לחיידקים פתוגנים (מחוללי מחלה), פטריות שמר ופרזיטים נוספים לשגשג במערכת העיכול ולגרום לתסמינים רבים הפוגעים באיכות החיים.

ביו - 25 היא פורמולה פרוביוטית מתוחכמת ועשירה המכילה כמות חיידקים גבוהה במיוחד. קיימת חשיבות עליונה למגוון החיידקים ולכמותם בפורמולה. כאשר אנו מספקים כמות גבוהה של חיידקים קיים סיכוי גבוה יותר של החיידקים לאכלס את המעי ולשגשג בו. מחקרים של השנים האחרונות מדברים על מינון יומי של מינימום 10 מיליארד חיידקים פעילים בכדי שהטיפול הפרוביוטי יהיה יעיל.

זני החיידקים השונים בפורמולה מייצרים חומצה לקטית, מי חמצן וחומרים בקטריוצידים (דמויי אנטיביוטיקה) שלא מאפשרים לחיידקים פתוגנים, פטריות שמר ופרזיטים נוספים לשגשג.כמו כן, החיידקים הפרוביוטיים מתחרים עם הפתוגנים על אותם אתרי מחייה ,כך שככל שנספק כמות גבוהה יותר של חיידקים,כך לא יתאפשר לפתוגנים למצוא מקום לשגשג במעי.

פרוביוטיקה ביו-25 - שימושים עיקריים:

  • מחלות מעיים דלקתיות (IBD) - מחלות המעיים הדלקתיות קרי מחלת קרוהן (Crohn's disease) ומחלת קוליטיס (Ulcerative colitis) הן מחלות המאופיינות בעלייה בגורמים דלקתיים שגורמים לרקמת המעי להיות כל הזמן במצב דלקתי, כמו כן הן מהוות סיכון לפתח סרטן הקולון.

    לשמירה על מערכת מיקרוביאלית תקינה במעי על ידי תוספת פרוביוטית קיימת חשיבות עליונה בפרט כשמדובר על מחלות מעיים דלקתיות. ישנן עדויות מחקריות רבות שמוכיחות את יעילותם של החיידקים הפרוביוטים בהקלה על תסמינים אופייניים למחלות אלו. נראה כי מנגנון הפעולה של החיידקים הפרוביוטים הוא בשמירה על שלמות רירית המעי ומניעת השפעתם של ציטוקינים דלקתיים הפוגעים בשלמות רקמת המעי.
  • תסמונת מעי רגיש (IBS) - תסמונת המעי הרגיש שנקראת גם תסמונת המעי הרגיז היא מצב כרוני שמשפיע באופן חמור על איכות החיים של הסובלים ממנה. שכיחות התופעה נעה בין 3%-25% מן האוכלוסייה הכללית (קיים שוני בהתאם לאורח החיים באוכלוסיות השונות). התסמונת שכיחה יותר בקרב האוכלוסייה המערבית ומאופיינת בפעילות לא תקינה של מערכת העיכול. לא ידוע על גורם אחד שגורם לשיבוש בפעילות העיכול וכנראה מדובר במספר גורמים וביניהם אורח החיים המודרני שכולל תזונה לקויה ,סטרס מתמשך וחוסר פעילות גופנית.

    התסמינים האופייניים למחלה הם כאבי בטן חזקים, עצירות ושלשול לסירוגין, נפיחות וגזים. תופעות נלוות  שלמעשה מהוות את המשך המחלה במידה והטיפול לא עוזר הן פגיעה בתפקודה של מערכת החיסון ואלרגיות למזון. גורמי סיכון עיקריים של המחלה הם זיהומים קשים במעיים.
    נכון להיום אין טיפול תרופתי למחלה והתרופות הקיימות משמשות להקלה על התסמינים בלבד ולא תמיד בהצלחה.

    אצל הסובלים מהתסמונת קיים שיבוש במיקרופלורה של המעיים ונמצא כי תוספת של פרוביוטיקה אצל אותם חולים יכולה להקל על התסמינים שלהם.

אודות החיידקים בפרוביוטיקה ביו-25:
קיימים זנים רבים מאוד של חיידקים פרוביוטים. בפורמולת ביו-25 נכללו 11 זנים מהנחקרים ביותר, בעלי יכולת מוכחת בשגשוג במעי.

  • לקטובצילוס אסידופילוס - תורם לעיכול ולספיגת רכיבי תזונה מן המזון, מונע תופעות אלרגיות כתוצאה מעיכול לקוי, תורם לסינתזה של ויטמיני B וויטמיני K, נלחם בחיידקים פתוגנים ובפטריות שמר, נמצא יעיל לטיפול בקוליטיס ומפחית תסמינים של עיכול לא תקין כגון: עצירות, גזים ונפיחות בבטן.
  • ביפידובקטריום ביפידום - תורם לחיזוק מערכת החיסון ולכן יעיל במצבים של אלרגיות שונות, מונע תופעות לוואי כתוצאה מטיפול אנטיביוטי, תורם לסינתזה של ויטמיני B ובכך עוזר לספיגה שלהם מן המזון, מקל על בעיות בעיכול מזון ומקל על שלשול.
  • לקטובצילוס רמנוסוס - מונע שגשוג של פתוגנים במעי, תורם לעיכול סוכר החלב (לקטוז) ובכך מקל על העיכול באכילת מוצרי חלב, תורם לפירוק חלבון יותר מכל חיידק פרוביוטי אחר, תורם לחיזוק מערכת החיסון, מפחית מצבי אלרגיה, מעודד פעילות תאי דם לבנים (פאגוציסטים), מפחית תהליכים דלקתיים במעי ותסמינים אופייניים לתסמונת המעי הרגיש (IBS), מסייע לטיפול בוירוסים הפוגעים בתפקודה של מערכת העיכול כגון וירוס הרוטה, מונע שלשול ותורם למניעת זיהומים ופטרת בנרתיק.
  • לקטובצילוס לקטיס - נמצא בשימוש נרחב במזון ובעיקר משמש לייצור מוצרי חלב כגון חמאה וגבינה, מעכב גדילת חיידקים מזיקים ופטריות על ידי ייצור רכיבים דמויי אנטיביוטיקה בשם בקטריוצידים.
  • לקטובצילוס קאזאי - תורם לפירוק חלבון החלב קזאין ומכאן שמו, מחזק את ההגנה החיסונית של הגוף, תורם למניעת שגשוג החיידקים ה. פילורי (H. Pylori) ו- א. קולי (E. Coli), עוזר להפחתת תסמינים של קרוהן, תורם לסינתזת ויטמיני B וויטמין K ומונע נזקים של ניטראטים שנמצאים במזונות שונים (חמוצים, מעושנים).
  • ביפידובקטריום ברווי - מייצר תרכובת שמשמשת מעין אנטיביוטיקה טבעית הנקראת "lactobrevin", אחראי ליצירת האנזים לקטוסידאז שתורם לשמירה על מיקרופלורת מעיים תקינה ולמניעת שגשוג של חיידקים פתוגנים מסוג גרם חיוביים שעלולים לגרום לשלשול. ממריץ ייצור של נוגדי IgA ברירית המעי ובכך מחזק את פעילותה של מערכת החיסון, כמו כן נמצא שמקל על תסמינים של התסמונת המעי הרגיש (IBS).
  • סטרפטוקוקוס תרמופילוס - תורם לעיכול חלב על ידי פירוק סוכר החלב - לקטוז ובכך מקל על תסמינים אופייניים לחוסר סבילות ללקטוז, מונע שגשוגם של חיידקים וטפילים חד תאיים כגון א. קולי, סלמונלה ושיגלה, תורם ליצירת ציטוקינים שעוזרים לוויסות פעילותה של מערכת החיסון ומקל על שלשול כתוצאה מזיהום של וירוס הרוטה אצל תינוקות.
  • ביפידובקטריום לונגום - בעל חשיבות במניעת שגשוג פתוגנים במעי, עוזר לתסמינים של שלשול כרוני ובחילה ומונע תופעות לוואי של שימוש באנטיביוטיקה. תורם לסינטזת ויטמיני B,מקל על דלקות מעי, מונע הצמדות של החיידק קולי לדפנות המעי, תורם לחיזוק מערכת החיסון ומונע שגשוג של פתוגנים של מערכת הנשימה.
  • לקטובצילוס פאראקזאי - תורם לשיקום המעי, מייצר כמויות גדולות של חומצה לקטית שתורמת לשמירה מפני פתוגנים, מפחית תסמינים של תסמונת מעי רגיש (נפיחות, גזים, כאבי בטן, עצירות, שלשול).
  • לקטובצילוס פלנטרום - ידוע כי לצמחוניים יש כמות גבוהה של חיידק פרוביוטי זה וזאת הודות לתזונה הצמחונית. ניתן למצוא זן זה של החיידק בצמחים, פירות וירקות, חיידק זה חיוני ליצירת מי חמצן מחמצן שחשוב לטיפול בשלשול ובבעיות עיכול שנובעות מזיהום פטרייתי (קנדידה).
  • ביפידובקטריום אינפנטיס - משחק תפקיד חשוב במניעת דלקות מעי, מפחית מצבים דלקתיים קיימים ומפחית תסמינים של תסמונת המעי הרגיש. חוסר בחיידק זה עלול להביא לשיגשוגם של חיידקים אלימים ופטריות שמר.

רכיבים נוספים: מגנזיום סטארט.
כמוסות ביו-25 של סופהרב אינן מכילות: שמרים, חיטה, סוכר, גלוטן ועמילן ומיוצרות ללא חומרים משמרים, חומרי צביע, טעם וריח מלאכותיים.

משקל כל כמוסה של ביו-25 690 מ"ג, ובתוכה: לפחות 25 מיליארד חיידקים פעילים.

הוראות שימוש: כמוסה אחת ליום, עם הארוחה.

ביו-25 מומלץ לשלב עם:
תמצית כורכום בתוספת פיפרין - סופהרב
משקה אלוורה - סופהרב

כשר-חלבי בהשגחת הרבנות הראשית נצרת עילית

תכולה: 30 כמוסות

יצרן: סופהרב, ישראל

לתוספי מזון נוספים של חברת סופהרב

נשים הרות, מניקות, אנשים הנוטלים תרופות מרשם וילדים - יש להיוועץ ברופא.
מידע זה אינו רפואי ואינו התוויתי. בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.


  • ברקוד: 7290012760037
  • משקל כללי: 0.15ק"ג
  • יוצר ע"י: סופהרב - תוספי תזונה טבעיים

תודה על הסקירה שלך!

אין עדיין חוות דעת.