אבקת חלבון מי גבינה חיוני לספורטאים ולכל אדם העוסק בפעילות גופנית אינטנסיבית, לפיתוח מסת השריר, שמירה על מסת השריר ושמירה על תקינות המערכת החיסונית וחילוף החומרים.
מחקרים רבים הוכיחו את יעילותו של חלבון מי הגבינה (WHEY ) על ספורטאים.
כיום גם בתחום הרפואה, מטפלים שונים ורופאים מומחים ממליצים במקרים מסוימים על שימוש בחלבון מי הגבינה כמסייע להתאוששות ובנייה מחודשת של רקמות הגוף. חלבון מי גבינה עשיר בחומצות האמינו החשובות לבניית השרירים בגוף, התאוששות מהירה והספקת אבני הבנייה לגופנו.
אבקת חלבון מי גבינה גולד סטנדרט של אופטימום הינו חלבון ברמת פיקוח ויצור רפואית אשר נבחר לחלבון הטוב ביותר בעולם כיום. כל כף גשה מכילה כ-24 גרם של חלבון בעל ערך ביולוגי גבוה וגרם אחד בלבד של שומן.
הרכב החלבונים הייחודי הוא המאפשר לחברת אופטימום להתמקם כמה שלבים מעל כולם:
כיצד ולמה יעזור לך חלבון מי גבינה גולד סטנדרט של אופטימום:
אבקת חלבון מי גבינה של אופטימום נותן לך בדיוק את מה שאתה רוצה - חלבון טהור ואיכותי בעל ערך ביולוגי גבוה ופרופיל חומצות אמינו עשיר במיוחד.
כמות השומן, הכולסטרול והלקטוז בחלבון הם מהנמוכות מכל מוצר אחר ולמעשה שואפות לאפס מוחלט.
מה הופך את אבקת חלבון של אופטמיום לחלבון אחד הטובים:
יתרונות אלו של אבקת החלבון של אופטימום וריכוז חומצות האמינו העשיר שבו יגרמו לשימור מאזן חנקתי חיובי בגופנו במטרה ולפתח את מסת השרירים ללא עלייה במסת השומן.
סימון תזונתי לכף מדידה 32 גרם:
אנרגיה ................................. 120 קק"ל
חלבון ................................... 24 גרם
פחמימות .............................. 3 גרם
שומנים .................................1.0 גרם
הוראות שימוש: הוסף כף אחת (32 גרם) ל 200-240 מ"ל מים או כל משקה אחר אהוב עליך ערבב ושתה. ניתן לערבב בכוס עם כפית, בשיקר או בבלנדר, ניתן גם להוספה למאכלים כמו- שיבולת שועל, יוגורט, דגני בוקר, מוצרי מאפה ועוגיות ע"י הוספת כף אחת למוצרים אלו.
לא מומלץ לנשים בהריון, נשים מניקות , אנשים הנוטלים תרופות מרשם וילדים יש להיוועץ ברופא.
להרחיק מידם של ילדים.
תכולה: 2.27 ק"ג (כ-73 מנות הגשה)
יצרן: אופטימום נוטרישיון, ארה"ב
אין עדיין חוות דעת.