לטחינה משומשום טהור של אל ארז יש יתרונות תזונתיים רבים: היא אחד המזונות העשירים בסידן, היא עשירה בברזל, סיבית תזונתיים, ויטמינים ומינרלים נוספים ודלה בנתרן.
טחינה מלאה של אל ארז:
רכיבים: 100% שומשום טהור.
ערך תזונתי ל-100 גרם של טחינה מלאה אל ארז:
אנרגיה ............................................. 716 קק"ל
חלבון ................................................ 26.5 גרם
פחמימות ........................................... 11.2 גרם
שומן ................................................. 62.8 גרם
מתוכם רווי ........................................ 10.1 גרם
נתרן ................................................. 267 מ"ג
סידן ................................................. 120 מ"ג
ברזל ................................................ 9 מ"ג
הוראות הכנה: לערבב לפני השימוש, להוסיף מים לפי הצורך
לתבל בשום, מלח, מיץ לימון ופטרוזיליה לפי הטעם.
כשר-פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים.
טחינה של אל ארז יש לשמור בקירור לאחר הפתיחה.
תכולה: 500 גרם
ארץ ייצור: ישראל
אין עדיין חוות דעת.