מיוצר משנת 1630, באותו תהליך קפדני שהקנה לו שם עולמי, קיקומן נוצר בתהליך טבעי הדומה לייצור יין האורך 6 חודשים. קיקומן מכיל יותר מ 285 רכיבי טעם המעשירים את המזון ומדגישים את טעמו הייחודי.
רוטב סויה קיקומן אידאלי למאכלי המזרח הרחוק ( נודלס, ירקות מוקפצים וסושי ) ומצויין גם במטבח הישראלי לכל סוגי המזון.
רכיבים: מים, פולי סויה, חיטה, מלח, סודיום בנזואט הנתרן כחומר משמר פחות מ 0.1%
מידע תזונתי....................ל 100 מ"ל:
אנרגיה.............................60 קק"ל
חלבונים...........................8.5 גרם
פחמימות..........................6.4 גרם
שומנים............................0 גרם
נתרן...............................5.640 מ"ג
תכולה: 296 מ"ל
כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ חוג חתם סופר בני ברק ובאישור הרבנות הראשית לישראל
ארץ ייצור: ארה"ב
אין עדיין חוות דעת.