קוזו של חברת מיטוקו מיוצר בדרך היפנית המסורתית העתיקה.
משורשי צמחים הגדלים פרא בהרי קגישימה ביפן.
הקוזו משמש כחומר מעבה (עמילן) להכנת מרקים, רטבים, קינוחים ומשקאות.
ערכים תזונתיים ב 100 גרם :
אנרגיה............................342 קק"ל
חלבונים.......................... 0.3 גרם
פחמימות........................ 84.7 גרם
שומן.............................. 0.2 גרם
סוכרים .......................... 0
נתרן ............................. 20 מ"ג
אופן ההכנה: יש לקצוץ היטב את הקוזו ולהמיס בכמות שווה של מים קרים. להוסיף את החומרים האחרים במתכון ולהמשיך לערבב באופן תמידי עד לקבלת עיסת קוזו שקופה, להניח ל 1-2 דקות.
כף קוזו אחת מספיקה לעבות ספל נוזלים.
משקל נקי : 100 גרם
יצרן : מיטוקו, טוקיו, יפן.
כשר פרווה בהשגחת ה OK ובאישור הרבנות הראשית לישראל
אין עדיין חוות דעת.